Sociaal overleg

Wie? Wat? Waar? Hoe?


Het is wel duidelijk zeker? Links staan de verschillende vragen. Je hebt normaal de vragen gekregen die je moet oplossen. Invoegen doe je door de pagina te editten (editknop rechtsonder). Die knop zie je alleen als je member bent, je moet dus ingelogd zijn.

Je kan alles veranderen, maar wees een beetje voorzichtig: voor je het weet kan je een tekst helemaal verwijdert hebben. ik stel voor dat iedereen zijn tekst dus ook nog eens op zijn pc bewaard nadat hij hem hier heeft gezet. ;-)

Als je opmaak in je tekst wilt zetten (vet ofzo) dan moet je de zogenaamde wikicode gebruiken, maar als je de tekst aan het typen bent dan heb je boven je editbox een aantal knoppen staan zoals in word om dingen in het vet te zetten.

Ah ja, de case kan je dus ook hier vinden: Case

Taakverdeling


Hey,

Jullie hebben normaal allemaal een uitnodiging gekregen voor de wiki voor het werkje van sociaal overleg (http://sociaaloverleg.wikidot.com/).

Bedoeling is de volgende:
Iedereen krijgt twee vragen (een gewone en omdat we met tien -en elf vragen-zijn gaat iedereen voor een van de groepsvragen nog eens kijken), welke dat zie je hier onder.
Op de wiki kan je zetten wat je vindt en kan de rest reageren. Ze vragen blijkbaar ook de bronnen van waar je dingen vind, dus zet die er zeker ook nog bij. ;-)

De vragen die je moet oplossen:
*Rajan: vraag 1 &9
*Magaly: 2&10
*Matthias: 3&11
*Toon:4&9
*Lucia: 5&10
*Michiel: 6&11
*Dries: 7&9
*Benjamin: 8&10
*Koen: 9&11
*Sara: 10&9

Zoals jullie zien heb je dus één vraag en ene groepsvraag en zijn er sommigen die twee groepsvragen hebben. Bedoeling is dat je daar al de nodige dingen over opzoekt/nadenkt zodat we daarna minder tijd verspillen als we met zijn tienen samen zitten ;-)
Nadien plakken we alles samen en hebben we een mooi werkje.
De deadline voor het beantwoorden van de vragen is zondag 23 maart, één vraag is niet zoveel werk en zo hebben we nog tijd zat om alles samen te steken en nog iets te organiseren voor dat groepoverleg.

Groetjes,
Toon

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License